mantramineral.com
 •   Ebbe a karkötőbe akvamarin, rodonit, képjáspis és howlit került, köztesek nélkül, kifejezetten a karkötő pozitív hatásaira fókuszálva. A belefűzött ásványoknak tulajdonított hatások: fájdalomcsillapítás általában, és különösen a migrénes fejfájás, gyulladásgátló hatás, kedélyjavítás, elengedés, jobb alvás, anyagcsere problémák - segítség a fogyásban, pajzsmirigy működésének normalizálása, izületi problémák. Az akvamarin pedig bevonzza a szerencsét és a gazdagságot is, néphit szerint. Az ásványok 10 mm-esek, rugalmas damilra fűzve, fémmentes karkötő.  Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet.  
 • Sale!
    Rubin és pink turmalin karkötő, 3,5 - 4,5 mm-es fazettált ásványkorongokból. A rubinról azt tartják, hogy szerencsét hoz és hosszú életű lesz viselője. Erősíti az immunrendszert, serkenti az emésztést, általánosságban energiát ad szerveinknek. A pink turmalin (más néven rubellit) gyakran kapcsolódik a szív csakrához és a szeretet energiáihoz. Sokan úgy gondolják, hogy segít a szeretet, az együttérzés és az empátia érzéseinek növelésében, valamint támogatja az érzelmi gyógyulást és a stressz enyhítését. A gyógyításban a rózsaszín turmalin kiegyensúlyozza a nem megfelelően működő endokrinrendszert; jó hatással van a szívre, a tüdőre és a bőrre. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet.  
 •   Térképjáspis és fosszília karkötő. A karkötőbe fűzött ásványok segíthetik a súlyproblémák könnyebb kezelését, az anyagcsere normalizálását. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet.  
 • Rózsakvarc gömbök (8 mm) és lapis lazuli henger (16 mm) került megfűzésre rugalmas damillal, ezüstszínű strasszos köztesekkel, melyek nikkel- és krómmentesek.
  Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet.  
 • Rózsakvarc és lapis lazuli gömbök (10 mm) kerültek megfűzésre szögletes, kék strasszos köztesekkel, rugalmas damilra.
  Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet.  
 • Rózsakvarc és csiszolt mélybordó jadegömbök kerültek megfűzésre rugalmas damilra, ezüstszínű, strasszos köztesekkel, melyek nikkel- és krómmentesek. Az ásványok 10 mm-esek.
  Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet.  
 • Roppantott hegyikristály és rózsakvarc (10 mm-es ásványgömbökkel) került felfűzésre, rugalmas damilra, rosegold színű strasszos rondellákkal.
  A rózsakvarc megnyugtat, szeretetre és elfogadásra tanít, elűzi a depressziót és a stresszt, enyhíti a szívproblémákat, jótékonyan hat a keringésre.
  Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet.  
 • Sale!

  Életerő és energia

  8.900Ft9.200Ft
  Narancsgránát, akvamarin, barna holdkő és hematit került a karkötőbe. Az ásványok mérete 3,5-7 mm. A karkötő kérhető ezüst és rosegold színű köztesekkel, rugalmas damilra vagy kapoccsal megfűzve.  
 • „Szivárvány”

  7.800Ft8.400Ft
  Az ásványok: maláj jade, achát, afrikai pirit, türkinit, lávakő, lapis lazuli. A köztesek nemesacélból készültek. A nyaklánc erős, háromszálú acélsodronyra lett megfűzve, delfinkapoccsal és hosszabbítólánccal. A nyakláncba fűzött korongok 6-8 mm átmérőjűek, 2-3 mm szélesek. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet.  
 • Ametiszt szemcsekarkötő, delfinkapoccsal és hosszabbítólánccal. A karkötő 16-21 cm-es, szorosan mért csuklóméretre kényelmes.

  Ametiszt hatása: koncentráció, vértisztító, vérnyomás stabilizáló, érrendszeri problémák, fájdalomcsillapító, stresszoldó, ízületi gyulladás, ekcéma, auravédő, spiritualitás fejlesztése

   
 • Bordó fazettált jadegömbökből és lapis lazuliból megfűzött karkötő, ezüstszínű köztesekkel, rugalmas damilon. Ásványméret 16-12-10 mm-es gömbök és oszlopok. A lapis lazuli segít leküzdeni a depressziót, regenerálja az idegeket, megóv a rémálmoktól, és jól hat a pánikbetegség kezelésére. Erősíti az immunrendszert és szabályozza a vérnyomást.  Jó hatással van a pajzsmirigy működésére, hallásproblémák, rekedtség, torokfájás esetén is segítségünkre lehet. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.  
 • Gömbökből és hengerekből megfűzött lapis lazuli karkötő, rosegold köztesekkel, rugalmas damilon. 16-12-10 mm-es ásványgömbök és oszlopok. A lapis lazuli segít leküzdeni a depressziót, regenerálja az idegeket, megóv a rémálmoktól, és jól hat a pánikbetegség kezelésére. Erősíti az immunrendszert és szabályozza a vérnyomást.  Jó hatással van a pajzsmirigy működésére, hallásproblémák, rekedtség, torokfájás esetén is segítségünkre lehet. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.  
 • Indiai achát karkötő, csiszolt kristály rondellával, rugalmas, áttetsző damilra fűzve. Achát hatása: védelem, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, auratisztító Olvass még többet az ásvány tulajdonságairól, hatásáról a "Hatása, csillagjegyek" fülre kattintva. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.
 • Ez a karkötő segít elfogadni, könnyebben venni, átvészelni a nehéz időszakot, a rossz dolgokat, a lelki bajokat. Hozzásegít és tesz róla, hogy vidámabbak legyünk, jókedvre derít. Csillapítja a fájdalmat, segít a porc- és izületi problémákon, jó hatással van a szív működésére, oldja a stresszt, és megszabadít a depressziótól. A karkötőbe fűzött ásványok mérete 16-10-8 mm-. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.
 • Pink zebrajáspis és rózsakvarc karkötő, a belefűzött ásványok jótékony hatásával: megnyugtat, segít a párkapcsolati problémák rendezésében, önbizalmat ad. Támogatja az anyagcserét is egy fogyókúra alkalmával. Jól hat a szív és keringési problémák, valamint a változókori tünetek csökkentésére. Viselésével kiegyensúlyozottabbá, elfogadóbbá válhatunk. A karkötő 10 mm-es ásványgömbökből készül, rugalmas és áttetsző damilra fűzve. A strasszos rondellák színe választható (ezüst/rosegold). Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez adjunk 1-1,5 cm-t, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.  
 • Zebrajáspis, csiszolt rondellával, ezüstszínű strasszos köztesekkel rugalmas, áttetsző damilon.
  A zebrajáspis energiával tölt fel, méregtelenít és segíti a jobb anyagcserét. Jó hatással van a veseproblémák csökkentésére, az emésztési gondokra, nyugtató hatású.
  Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.
 • Válogatott akvamarin, apatit és labradorit oszlopokból fűzott ásványkarkötő, ezüstszínű köztesekkel, fagyott jade ásványgömbökkel. A karkötőt rugalmas, áttetsző damilra fűztük. Az akvamarin rendkívül erős hatású és úgy mondják, viselőjét gazdaggá és boldoggá teszi. Szabályozza a hormonrendszert, normalizálja a pajzsmirigy működését és az anyagcserét. Támogatja az immunrendszert, csökkenti az allergiás tüneteket, a torokproblémákat. Fájdalomcsillapító hatású. Segít feldolgozni az érzelmi problémákat, csökkenti a depressziót. A labradorit egyensúlyban tartja az anyagcserét, jó hatással lehet a szemproblémákra és csökkentheti a reumatikus panaszokat. Kiegyensúlyozza a hormonháztartást. Az apatit jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Különösen érdemes alkalmazni csontritkulás megelőzésére vagy javítására, az ásvány segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Csökkenti az éhségérzetet.  Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket. Nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt. Mérsékli az érzelmi kimerültséget és az ingerlékenységet. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez adjunk 1-1,5 cm-t, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.
 • Rózsaopál és rodonit fazettált oszlopokat fűztünk a karkötőbe madagaszkári rózsakvarc gömbökkel, rugalmas, áttetsző damilra. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.  
 •   Howlit karkötő és nyaklánc, ami vitalizál. Jó hatással van az anyagcserére és vérkeringésre, méregtelenít, egyensúlyban tartja a szervezet vízháztartását, a ezek által is támogatja a fogyókúrát. Enyhíti az álmatlanságot, normalizálja a vérnyomást, és jól hat az ekcémára is. Csillapítja a migrénes fejfájást, stresszoldó, nyugtató hatása van. Antiallergén ékszer. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet.
 • Fehér maláj jade karkötő kézzel készített jade angyalkával és stainless steel Életfa-medállal. A gyöngyöket, melyek 8/10 mm-esek, dupla, áttetsző, rugalmas damilra fűztük, az Életfa  és a jade-angyal ugyancsak rozsdamentes, stainless steel medáltartón függ. Ez a karkötő amellett, hogy bármikor viselhető, védelmezi viselőjét, és vonzza a szerencsét. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.
 •   Apatit és hegyikristály alkotja a karkötőt, rosegold hematittal. Úgy tartják, hogy a  belefűzött ásványok csökkenthetik az izületi problémákat és a gyulladást, erős fájdalomcsillapító hatásuk lehet. Normalizálják és kiegyenlítik a vérnyomást, a karkötő jó segítség lehet a méregtelenítésben, az immunrendszerünk erősítésében. A hegyikristály igen erős gyógyító ásvány, ezen túl felerősíti a többi ásvány jótékony hatását is. Az ásványok rugalmas damilra lettek felfűzve, a köztes elemek rosegold és ezüst színben választhatók. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék. Ha tetszik az ékszer, de nem pontosan ilyent szeretnél, írd meg az elképzelésedet. A karkötő viselete nem helyettesíti a szakértő, orvosi vizsgálatot és terápiát. Rendeléskor kérlek, ne felejtsd el megadni a méretet. A helyes karkötőméret kiválasztása  A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérna darabot és a csuklónk köré tekerjük. Egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-t hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.

Cím

Go to Top