Itt igyekszünk összefoglalni azokat az információkat, amelyekre szükségetek lehet megrendeléskor, illetve általában a vásárlás körül felmerülő kérdésekre is szeretnénk választ adni.

 

„Jaj, de jó! Akkor most már csak felveszek egy karkötőt, és kutyabajom!”

Nem, sajnos ez nem így működik. Az ásványok hatásait személyes tapasztalatok, és a különböző forrásokból, szakirodalomban található leírások alapján gyűjtöttük össze. Az ásványékszerek használata semmiképpen nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és  kezelést.

Milyen karkötőméretet válasszak?

Ez egy meglehetősen fontos és eldöntendő kérdés, ugyanis utánajárást, bosszankodást, és hát nem utolsósorban az aktuális megrendelésekre fordítható időmet spórolhatjuk meg vele. Köszönöm, ha ezt is figyelembe veszitek, hiszen nem mindegy, hogy milyen gyorsan kapjátok meg az ékszert 🙂

A karkötő méretét legegyszerűbb úgy meghatározni, hogy fogtok akár egy papírcsíkot, akár egy cérnát, viszonylag szorosan rátekeritek a csuklótokra, és egy vonalzó segítségével leméritek a hosszát. Ehhez adjatok hozzá egy-másfél centimétert, ahogy kényelmesebbnek gondoljátok, és ezt a számot adjátok meg a csuklóméret-választóban.  Így valószínűleg nem fogunk túl nagyot hibázni, a karkötő a megfelelő méretű lesz.

Mi történik, ha mégsem jó a méret?

Akkor sincs gond, a garancia érvényes 30 napig. Annyi a teendőd, hogy jelzed nekünk emailben az újrafűzés igényét, és lehetőleg légbuborékos borítékban, hogy a karkötő ne sérüljön, visszaküldöd a címünkre. Mi (egy alkalommal) díjmentesen újrafűzzük a karkötőt a megfelelő méretre és futárral visszaküldjük számodra, neked csak a futárt kell kifizetned, a díja 1480 Ft.

Nem tetszik a karkötő, nem ilyent szerettem volna. 

Semmi gond, megesik, hogy az ásványok nem pont úgy néznek ki, mint a fotón látszik – ezért ásványok, ettől izgalmasak, hogy mind egyedi. Erre jó a 14 napos garancia – jelezd felénk az igényedet, és miután visszaküldted a nem kívánt karkötőt, visszatérítjük a megrendelésed teljes összegét (a megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza).

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Nem kell aggódni, a Barion rendszere tökéletesen megfelel a biztonsági követelményeknek, és hatóságilag ellenőrzött. Használjátok bátran!

Késik a csomagom, nem tudom átvenni, mert nem leszek otthon… 

Onnantól, hogy átadtam a futárnak a küldeményt, már csak neked tudnak tájékoztatást adni. A GLS elérhetőségei, ahol érdeklődhetsz, itt láthatók – kérni fognak egy fuvarlevélszámot is, amit a szállítás visszaigazolásáról kiküldött emailben találhatsz.

Telefon: 06-29-88-67-00, +36-20-890-0660
E-mail: info@gls-hungary.com

 

Elérhetőségek, banki utaláshoz szükséges információk:

Számlavezető pénzintézet: OTP Bank

MM Ékszerek / Dógi Oszkár e.v.

Számlaszám: 11773377-02052838

A közleménybe ne felejtsétek el beírni a rendelés számát, ha webshopban rendeltetek, vagy a neveteket, amiről azonosítani tudjuk a rendelést.

Az elérhetőségeink, ha rendeléssel, választandó ékszerrel kapcsolatos kérdésed van:

Telefon: +36 20 568 7560
Emailmail@mantramineral.com
Weboldalhttps://mantramineral.com

 

Ha bármilyen kérdésetek lenne, amit nem válaszoltunk meg, bátran írjatok, és kiegészítjük a listát! 🙂