Miről is fog szólni ez az oldal? 

Horoszkópokat teszünk közzé, megjelölve a forrásoldalt, hiszen nem vagyunk asztrológusok, de igyekszünk a legrelevánsabb oldalról átemelni az információkat (természetesen ugyanez igaz az ásványokról írtakra is).

Heti, havi és éves horoszkópot szeretnénk közzétenni, valamint a csillagjegyekhez kapcsolható ásványokat bemutatni. Ezekről az ásványokról azt érdemes tudni, hogy noha egy-egy ásványt egy adott csillagjegy szülöttéhez kapcsolnak, nem jelenti, hogy ezt csak ő viselheti, vagy éppen mást nem viselhet. A hozzá kapcsolható ásvány általában felerősíti a pozitív tulajdonságait, vagy éppen felszínre hozza az erősségeit.

A pozitív hatásukhoz itt is szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ásványok nem helyettesítik a gyógyszereket, a szakértő diagnózist és orvosi kezelést, kérünk Titeket, hogy ezt mindig tartsátok szem előtt.

 

Csillagjegyeknek javasolt ásványok, ékszerek

Szeretnénk az adott csillagjegyeknek ékszereket is javasolni, amik a hozzájuk kapcsolható ásványokat tartalmazzák, ezzel is megkönnyítenénk a dolgotokat.

 

Fogadjátok tehát nagy szeretettel összeállításunkat, és kérjük, jelezzétek, ha kiegészíthetjük, javíthatjuk az oldal tartalmát.