Többféle szállítási és fizetési mód közül választhatsz.

  • Kérheted házhoz szállítással, futárszolgálat igénybevételével, ilyenkor banki utalással, bankkártyával vagy PayPal-on keresztül tudsz fizetni.
  • Utánvét esetén házhoz szállítják, és kézbesítéskor kell fizetned.

Fizetni tudsz

  • bankkártyával, a Barion segítségével (átmenetileg szünetel)
  • banki utalással,
  • PayPal-on keresztül, 
  • vagy utánvét esetén, akkor, amikor átveszed át a csomagodat a kézbesítőtől.

Házhozszállítás futárral

A megrendelt termékeket előre kiegyenlítheted, bankkártyával, banki utalással vagy PayPalon keresztül. Ebben az esetben a megrendelés összegének beérkezésétől számított 1-3 munkanapon belül átadjuk a csomagodat a futárcégnek. Az utalandó összeg minden költségedet tartalmazza, beleérve a szállítási költséget is, és bruttó árakról van szó. Ezeket részletezve láthatod a pénztár oldalon, valamint a rendelést visszaigazoló levelünkben is. A rendelés folyamatáról emailben tájékoztatunk, a rendelés teljesítésekor elektronikusan megküldjük a számlát (érdemes ránézni a Spamboxra), de a csomagban is megtalálod. A csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, ha a kézbesített terméken sérülést/hibát találsz, akkor a csomagot ne vedd át, hanem készítsetek jegyzőkönyvet az esetről. Reklamációt sajnos csak jegyzőkönyvvel van módunkban befogadni! Termékeinket a GLS futárszolgálata szállítja házhoz a csomag átvételt követő 1-2 munkanapon belül.

A szállítás költsége 1290 Ft. 

Házhozszállítás, utánvétellel

A megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül átadjuk a csomagodat a futárcégnek, aki optimális esetben következő, de a velünk kötött szerződés szerint 1-3 munkanapon kiszállítja Neked a csomagodat. A megrendelt termékeket és a szállítási költséget kézbesítéskor a GLS futárának fizeted.  A szállítás várható időpontjáról emailben és/vagy SMS-ben kapsz tájékoztatást. Csomagod a megrendeléseddel együtt a számlát is tartalmazza, légbuborékos borítékban.

Az utánvétes szállítás díja 1290 Ft.

 

GLS Csomagpont 

Ha a webshopban adod le a megrendelésedet, szállítási címként megadhatod a hozzád legközelebbi, illetve a számodra legkedvezőbb helyen található GLS csomagpontot. A rendelés összegét előre, utalással vagy bankkártyával a webshopban, illetve utólag, a csomagpont feltételeinek megfelelően egyenlítheted ki. 

A szállítás költsége 1290 Ft. 

 

FONTOS!

Webshopunk csomagjait a GLS Hungary szállítja, munkatársaik, illetve ügyfélszolgálatuk valamennyi szállítással, kézbesítési időpont módosításával kapcsolatos kérdésben készséggel állnak rendelkezésre, webshopunknak az átadást követően már nincs rálátása a csomag hollétére.

GLS ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-29-88-67-00

 

Megrendeléshez szükséges adatok:

Nekem szükségem lesz egy névre, pontos szállítási címre, irányítószámmal, email-címre, és ha utánvéttel kéred a csomagodat, akkor telefonszámra is, hogy a futár elérjen, ha kell.

Neked szükséged lehet banki utalás esetén a banki adataimra, amelyek a következők:

OTP Bank
MantraMineral Webshop
Számlaszám: 11773315-07565940-00000000

Az elérhetőségeimre, ha bármilyen egyéb kérdésed van:

Telefon: +36 20 568 7560
Email: mail@mantramineral.com
Weboldal: https://mantramineral.com

 

Amit mindenképpen érdemes megrendeléskor figyelembe venni, a csuklóméret meghatározása. Ezt így érdemes mérni:

Vegyél egy mérőszalagot, vagy ha az nincs, egy papírcsíkot vagy cérnadarabot, és tekerd a csuklód köré. Egy tollal be is jelölheted a méretet és azt mérd le egy vonalzó segítségével. A kapott összeghez adj hozzá 1-1,5 cm-t, attól függően, hogy érzed kényelmesnek egy karkötő bőségét.

 

Köszönjük, ha nálunk rendeled meg karkötődet!

 

MantraMineral Webshop